TRAINERS

DSC06140

” Met trots presenteren wij onze trainers “

 

DSC06143Wilbert Witteman
Wilbert (60) heeft met het starten van Witteman Sport van zijn passie zijn beroep gemaakt. Tot zijn dertigste stond zijn sportcarrière in het teken van voetbal . Hoogtepunten zijn twee interlands voor Jong Oranje tot 21 jaar bij de amateurs en een professioneel contract bij ADO Den Haag. Na zijn voetbalcarrière deed hij fanatiek triatlons ( zwemmen, fietsen en hardlopen), halve en hele marathons hardlopen, zwemmarathons en lange racefietstochten, als het maar uitdagend en zwaar was. Hij heeft jarenlange ervaring als voetbal-, bootcamp en hardlooptrainer. Hij traint jong en oud op diverse niveaus. Relevante gevolgde opleidingen: Pedagogische academie met aantekening J (specialisatie gymnastiek) en sportacademie.

DSC06141Ilse Witteman
Ilse (32) is een echte sportvrouw. Niet alleen in het zelf sporten, maar ook in het training geven mag zij, ondanks haar jonge leeftijd, inmiddels een routinier worden genoemd. Sportachtergrond: voetbalster bij o.a. ADO Den Haag en Ter Leede, zij heeft 30 jeugdinterlands en 7  A-interlands op haar naam staan.  Ilse is een fanatieke skiester en geeft al enkele jaren bootcamptraining. Relevante gevolgde opleidingen: Voetbaltrainersdiploma TC II en daarnaast heeft zij de opleiding sport en bewegen met succes voltooid.

 

DSC06154

Jordi Witteman
Jordi (33) is leraar in het basisonderwijs en heeft een diploma ‘Vakbekwaam bewegen’ op zak. Naast zijn fulltime baan volgt hij een opleiding tot voedingscoach. Tot voor kort was hij basisspeler bij v.v. UDO, nu voetbalt hij in een vriendenteam. Daarnaast heeft hij jarenlang voetbaltraining gegeven aan jeugdteams. Zijn passie ligt bij krachttraining, zo vaak als mogelijk is traint hij met gewichten. Jordi verdiept zich graag in diverse oefeningen en trainingsschema’s.