ONZE VISIE

Witteman Sport stelt zich ten doel het structureel bewegen een belangrijk en vooral leuk onderdeel van het dagelijks leven te maken met als uitkomst een fit lichaam, dat slanker, strakker, sterker en sneller is en daarbij een gezondere en minder stressvolle geest. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en ben je trots, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Wij geloven in de kracht van sport en bewegen.

We hanteren een aanpak waarbij het totale lichaam als uitgangspunt wordt genomen en waar plezier hebben de absolute basisvoorwaarde voor langdurig sporten is.

Belangrijke bouwstenen van onze trainingen zijn:

  • Doelgericht werken, met korte – en langere termijndoelen, die individueel worden afgesproken en die via testen worden geëvalueerd
  • Ieder kan op eigen niveau presteren
  • Afwisseling in trainingsvormen, – middelen en locaties
  • Individuele begeleiding
  • Ervaren van succes
  • Sporten in de buitenlucht

Van ons kun je verwachten dat wij een trainingsopbouw bieden die bij je past en het gewenste effect geeft. Wij verwachten dat je structureel komt trainen om de doelstellingen waar te maken. Vrijblijvendheid geeft nooit het gewenste rendement.