Fit Totaal trainingen

Fit Totaal
Een zeer afwisselend aanbod van sport- en bewegingsvormen waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind, maar ook zaken als o.a. behendigheid, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen. In deze training krijgt men te maken met hardloopvormen, krachtoefeningen met verschillende materialen, coördinatieoefeningen en gymnastische oefeningen. Verschil in conditie en snelheid is geen probleem. Het programma wordt op de mogelijkheden van het individu afgestemd. Deze training is onder meer ook voor actieve sporters (bijv. voetballers, hockeyers) een aanrader. Het zal de prestaties op het sportveld duidelijk verbeteren.

Duur training: 75 minuten

Fit Totaal Starters
Je hebt al een lange periode niet meer gesport (of misschien wel nooit) en je zou graag op een leuke en afwisselende manier snel je conditie willen verbeteren. ‘Fit Totaal Starters’ is de uitgelezen kans om in korte tijd in vorm te komen. Geschikt voor jong en oud, vrouwen en mannen, mits gezond van lijf en leden.

Duur training: 60 minuten